Ät rätt och må bättre som högkänslig
Du får bästa tipsen för att må bättre av gästföreläsaren Susanne Törnqvist.
Högkänsliga verkar lättare påverkas både fysiskt och psykiskt av matvanorna. Under den här föreläsningen tittar vi närmare på hur kosten kan inverka på både känslor och den kognitiva förmågan (oavsett om du är högkänslig eller inte).
Du får lära dig hur matvanorna kan påverka allt från koncentrationsförmåga, energinivå, och humör till kreativitet, självförtroende, självkänsla, och empatisk förmåga. Ja, till och med vår förmåga att känna kärlek och lycka!
Utöver att lyssna på vår gästföreläsare får du också träffa andra som är intresserade av Högkänslighet i arbetslivet. En del av tiden delas ni in i smågrupper för att utbyta erfarenheter och kanske skapa nya värdefulla kontakter. Vi ses via Zoom.
Du är så välkommen
Leif Grytenius
Facilitator & nätverksledare
Ps. Känner du dig osäker på om detta kan vara något för dig? Säkra din plats och välj Prova-på-biljett som är gratis.