Registrera dig

Josefine Arenius

Generationskrock!

Generationskrockar på jobbet
Varför talas det så mycket om generationer plötsligt? Och är de unga idag annorlunda från de som var unga nyss? Om kommunikation och relationer i en digitaliserad tid.

Under en avväpnande och humoristisk timme tar Josefine upp skillnaden mellan 45-åringarna som aldrig vill bli vuxna och 25-åringarna som faktiskt vill ta mer ansvar än de ges. Vi talar om arvet efter fyrtiotalisterna och om generation Z som är lika dem och på väg in på våra arbetsplatser.

Och så landar vi i ett gäng verktyg om hur vi bättre kan mötas och förstå varandra - Användbart och fyllt av aha-upplevelser för alla arbetsplatser där människor möts!

Josefine Arenius

Josefine Arenius är föreläsare och författaren som tillsammans med två vänner driver bolaget WeAreMountain, som fokuserar på att hjälpa företag och organisationer med att få ihop en god arbetsgemenskap av medarbetare från alla generationer på arbetsplatsen.

⇢ Här kan du läsa mer om Josefine

Läs mer

Hur fungerar upplägget?

Förberedelser
Dagen innan träffen mailar vi ut en länk till mötesrummet i det digitala mötesverktyget Zoom samt ett lösenord till de som registrerat sig. Denna länk följer man för att enkelt komma till vår digitala träff.

Nätverksträff 
07:00 - 07:30 Mötesrummet öppnas.
Vi rekommenderar dig som inte använt Mötesverktyget Zoom innan att komma in till öppning då vi har möjlighet att hjälpa till med ev. problem och frågor.

07:30 Nätverksträffen startar.
Alla deltagare är på plats och vi från Bokadero hälsar er välkomna och går igenom dagens agenda.

Digitalt nätverkande
Alla deltagare delas in i mindre grupper där vi pratar om dagens diskussionspunkter.

Ta gärna en kopp kaffe eller ät din frukost under tiden, för att förstärka känslan av våra vanliga frukostträffar.

Föreläsning av Josefine Arenius
Med föreläsningen "Generationskrockar på arbetsplatsen".

09:00 Nätverksträffen avslutas.

    Signa upp och få inbjudningar till våra event!

    Digital nätverksträff - Vi ställer om, inte in.
    Bokadero Arena är ett företagsnätverk där huvudsyftet är att mötas - Men under rådande omständigheter vill vi som arrangör självklart inte utsätta våra medlemmar för onödiga risker.

    Behovet av att träffas, inspireras och byta erfarenheter kvarstår dock och vi tycker det är enormt viktigt att vi anpassar oss och hittar nya sätt att arbeta. Därför kommer alla framtida träffar, som vi inte anser möjliga att genomföra fysiskt, ske online.

    Se alla event med Bokadero Arena här