Boka din kostnadsfria biljett nu

14 mars 08:20 - 15:20ZOOM

14 MARS 2023

 - Scouta talare smart & effektivt på Bokaderos Digitala Föreläsningsfestival🎤

Den 14 mars arrangerar Bokadero en digital föreläsningsfestival där du får chans att ta del av kortare föreläsningar från flera olika talare inom olika teman.

Flexibelt deltagande - Du väljer själv vilka talare du vill spana in under dagen och rör dig fritt mellan olika föreläsningar 🙌


Många ser utmaningar med att boka talare till företagets konferens, kick-off och andra event. Det kan kännas tidskrävande att leta runt efter olika talare och svårt att själv avgöra om talaren kommer leverera genom att läsa presentationer och titta på redigerade videos.

Syftet med Bokaderos Digitala Föreläsningsfestival är att du som besökare ska få ta del av kortare smakprov på föreläsningar från talare du är nyfiken på - Antingen för ren inspiration till dina framtida event eller för att göra slag i saken och boka spännande talare direkt på plats.

Alla föreläsningar genomförs live för att du som besökare ska få en så äkta känsla som möjligt för dagens talare. Att delta är helt kostnadsfritt och du binder dig inte till att genomföra någon bokning under eller efter föreläsningsfestivalen.


Häng med på Bokaderos Digitala Föreläsningsfestival 14 mars:

🟢 Gratis att delta som besökare🔥

🟢 Spara tid & energi - Du slipper själv leta runt efter talare!

🟢 Flexibelt deltagande - Du kommer & går som du vill!

🟢 Alla föreläsningar genomförs digitalt Live - Få en äkta känsla för talarna!

🟢 Utlottning av ett års Digitalt medlemskap på Bokadero Arena 🤩👇


Vill du vinna ett års Digitalt medlemskap på Bokadero Arena?
Alla som deltar på denna dag har chansen att vara med i vår utlottning av ett års Digitalt medlemskap på Bokadero Arena - som ger dig 1 plats på alla digitala event Bokadero arrangerar kommande år 🎉


  Välkommen att scouta både etablerade & upcoming-speakers för 2023 på ett smart & effektivt sätt med Bokadero!

   Boka din kostnadsfria biljett nu

   🎪Program

   BOKADEROS DIGITALA FÖRELÄSNINGSFESTIVAL 2023 STARTAR 🎉 - Drop-in

   Winners Club or Losers Lounge?

   Magnus Tummalid

   Vad är skillnaden att vara med i Winners Club eller hänga i Losers Lounge?

   I denna spännande föreläsning kommer Magnus Tummalid (framgångsrik ledare och nominerad som topp säljcoacher i landet) utveckla tesen om hur viktigt det är att vi människor är Vårt bästa jag i interaktion med varandra. Ta reda på mer.

   30min

   Intuition @ Work

   Maurice Jenkens

   Föreläsningen baseras på forskning, modern litteratur och blandas med kända exempel och praktiska verktyg för deltagare.

   Bland annat tittar vi på hur “US Marines” använder sig av livsviktig träning inom intuition och “gut-feeling based decision making”.

   - Varför intuition? Vad ger det dig?
   - Vad är intuition egentligen, och vad är skillnaden med instinct?
   - Det finns olika typer av intuition och hur kan du känna igen just din intuition?

   Ta reda på mer.

   30min

   Utbildningar som leder till affärsnytta

   Silvie Alnås

   Vill du säkerställa att dina utbildningar bidrar till ditt företags ekonomiska välmående?

   Eller har du planerat länge att skapa några utbildningar men vet inte hur du ska börja? Kanske frågar du dig själv: "Hur vet jag att det inte bara kostar pengar?" Hmmmm....

   I denna keynote delar jag med mig av mina bästa tips om hur man sätter ihop (eller uppdaterar nuvarande) innehåll till en lyckad utbildning. En lyckad utbildning i min värld skapar mätbart värde för företaget. Så ja, du kommer att höra orden “ROI” och "pedagogik" i samma mening!

   Du kommer att få några tankeställare om hur du kan börja med att samla dina tankar och hur du gör för att uppnå resultat – båda för ditt företag och dina deltagare.

   Du kommer att få svar på många frågor – kanske även några du inte ens visste att du hade… Ta reda på mer.

   30min

   Paus

   Frihet Att vara Jag

   Camilla Johansson

   Undersökningar bland äldre och döende har visat på 3 gemensamma punkter som vi ångrar när vi närmar oss vår sista stund på jorden, den första är att de inte vågade leva sitt liv som de ville, utan levde efter andra människors förväntningar. Det andra att man önskade att man inte jobbat så mycket och så hårt. Och det tredje att man inte hade modet att uttrycka sina känslor.

   Camilla hade varit ytterligare en i statistiken om hon inte hade bränt sig i bägge ändar.

   Denna föreläsning kommer inte handla om hur vi överlever en utmattning eller hur vi överlever våra liv, utan en uppmaning i att börja leva. Hur vi kan göra det, varför vi ska gör det och vad Du kan göra redan idag för att börja.
   Ta reda på mer.

   30min

   Från uträknad till entreprenör

   Mikaela Olsson

   Har du någonsin haft en dröm? En dröm som kanske känns omöjlig att uppnå och jättelångt borta? Tänk om ja skulle prova.. tänk om.. tänk om…

   Det här är en inspirerande resa om hur just självförtroende och positivt mindset har hjälpt mig genom det krokiga livet där jag förlorade min pappa vid 15 års ålder och själv opererade en stor hjärntumör när jag var 21 år.

   Från att vara helt uträknad på arbetsmarknaden till att hitta en arbetsgivare som trodde på mig och gav mig chansen igen.

   Min entreprenörsådra och mitt driv nöjde sig dock inte med det och ville mer. Jag ville testa hur långt jag själv kunde nå.

   Nu har jag precis startat mitt andra bolag tack vare att jag bestämde mig för att VÅGA prova, VÅGA misslyckas OCH lyckas och framför allt, VÅGA ha självförtroende.

   Vänta inte med att förverkliga dina drömmar – VÅGA – Du har allt att vinna!

    Ta reda på mer.

   30min

   Lunchpaus

   90min

   "Öka din försäljning på nolltid med videoreferenser"

   Therese Eriksson

   Inget säljer din vara eller tjänst bättre än andra människor. Har du utnyttjat det till din fördel när det kommer till innehåll online?

   Om vi ser till statistiken - och du idag inte använder video - så har du inget företag online, punkt slut.

   Therese föreläsning kommer ta dig igenom kraften av referensvideor, och vad du ska tänka på när du vill öka din försäljning på nolltid med videoreferenser.Ta reda på mer.

   30min

   Din chef finns i spegeln

   Peter Bjellerup

   Föreläsningen tar oss från koncentrationsläger, via mobbing, gamla generaler och 7 goda vanor till vår egen situation, vår vardag och hur vi kan forma den för ett mer handlingsinriktat och glädjefullt liv.

   Vi talar om:
   * Att vi alltid har och gör val, om inte i handling så i attityd
   * Att attityd smittar och speglas tillbaka
   * Att den lins vi ser omvärlden och medmänniskor genom kan behöva utvärderas och "putsas"
   * Att fokusera på det vi kan påverka och inte slösa vår energi på annat
   * Mål och prioritering
   * Att Sig inte ordnar det. Det gör Någon, helst Du
   * Att det är viktigare nu än någonsin att ta tag i sin egen utveckling
   * Att vi ska sluta grubbla över om glaset är halvfullt eller halvtomt. Fyll på!
   Ta reda på mer.

   30min

   Paus

   Marknadsföring med (mobil) film

   Kalle Rosensköld

   1994, var jag 23 år gammal och pluggade till filmregissör. Mina mål var då att göra film för de stora massorna (bioduken) och att ”broadcasta” ut i hela världen, något som på den tiden var få förunnat.

   2023 är jag 52 år gammal och nu är drömmen om att nå ut till massorna och att broadcasta ut till världen inte längre något för de få förunnat. Vi lever alla i möjligheternas tid där ALLA kan vara videokreatörer på sociala medier, starta en LIVE och nå ut till 1000-tals människor. Spelar ingen roll om man är privatperson, företag eller organisation.

   Idag har jag över 300 000 följare, mina videos har nått miljontals människor och drömmen jag hade som 23-åring är med råge uppnådd. Sedan 2016 har jag utbildat över 2 500 företagsrepresentanter (kommunikatörer, marknadsförare, ledare, chefer, HR och småföretagare) i ”Marknadsföring med video”.

   Under föreläsningen ger jag er de viktigaste verktygen och metoderna för att ni ska kunna skapa egna (mobil)filmer och nå ut med ”short time videos” på era sociala medier med målet att attrahera mera. Ta reda på mer.

   30min

   Tre steg till trygg ekonomi trots oroliga tider!

   Mia Ingelström

   “Jag vill känna mig självständig i min ekonomi men jag vet inte var jag ska börja”
   “Jag tror att jag betalar för mycket avgifter, men vet inte vad som är rimligt”
   “Jag är så orolig för min pension, men vet egentligen inte vad mina siffror betyder.“

   Det goda nyheterna är att du inte behöver har några förkunskaper för att kunna göra underverk med din ekonomi. Allt handlar om att ge dig kunskapen kring vad du behöver göra i din situation just nu.

   Mia Ingelström, Sveriges första ekonomi-PT och grundare av Financial Fitness, kommer att visa anledningarna till varför de flesta aldrig får kontroll över sin ekonomi. Hon kommer även visa 3 enkla steg du själv kan ta för att få tillbaka kontrollen över din ekonomi utan att det behöver vara varken svårt eller krångligt.

   Mia har coachat hundratals till tryggare ekonomi och är en flitigt anlitad föreläsare för att inspirera kring att få mer pengar över. Ta reda på mer.

   30min

   Avslutning

   Det praktiska🟢

   Datum: 14 mars
   Tid: 08:00 - 16:00 (Delta fritt på det som passar dig)

   Plats: Zoom   SÅ HÄR FUNGERAR FÖRELÄSNINGSFESTIVALEN:

   • Boka en kostnadsfri biljett till vår Digitala Föreläsningsfestival
   • Veckan innan evenemanget skickas ett mail ut till alla inbokade deltagare innehållande dagens program & zoom-länk.
   • Flexibelt deltagande - Du väljer själv vilka talare du vill spana in under dagen och rör dig fritt mellan olika föreläsningar 🙌 

   KONTAKT
   Frågor om eventet:
   Maila hej@bokadero.se

   Boka din kostnadsfria biljett nu

   Bokadero

   Vi för samman och utvecklar människor och samhällen som vi lever och verkar i.

   I våra nätverk på Bokadero Arena arrangerar vi hundratals event tillsammans med partners. Välkommen att testa på vårt koncept!

   Jonas Lööw

   Grundare av Bokadero
   jonas@bokadero.se

   Caroline Norgren

   Event & marknad
   caroline@bokadero.se

   Bli en del av Bokadero Arena

   Bokadero Arena finns för dig som vill få fler engagerade och kompetenta medarbetare eller för dig som vill möta nya människor och etablera nya affärsrelationer - Samtidigt som du får kunskaps-påfyllnad inom olika ämnen 🚀🤝

   Med ett abonnemang på Bokadero Arena blir du en del av vårt nätverk och får delta på fysiska och digitala event i olika former och teman som vi arrangerar löpande.

   🟢 BLI MEDLEM I BOKADERO ARENA


   Fler event med Bokadero

   upcoming

   Entreprenörskväll med föreläsningar av Agneta Olsson & Henrik Sjölund

   30 March 16:45 - 21:30Söderhamn, Systrarna Söderström

   Entreprenörsberättelser av Agneta Olsson och Richard Grönberg

   31 March 11:00 - 14:00Örebro, Eztrad

   3 nycklar för att lyckas som föreläsare - Med Jonathan Ljungqvist

   11 April 08:30 - 10:00ZOOM

   Så får ni till gott samarbete på kort tid!

   13 April 08:30 - 09:30Psynova

   3 steg till riktigt bra presentationer!

   20 April 08:30 - 09:30Welingo

   Föreläsning med Mia Ingelström & After Work hos Systrarna Söderström

   27 April 17:30 - 18:30Söderhamn, Systrarna Söderström

   Employer Branding: Så gör du skillnad - Med Maria Swanström

   3 May 08:30 - 10:30ZOOM

   Föreläsning med Tord Wiksten

   10 May 08:30 - 10:00Tord Wiksten

   "Skapa bättre arbetsklimat & mindre konflikter - Med Peppe Ekmark

   24 May 07:30 - 09:30Elite Stadshotell, Västerås

   "Jaget VS Laget" av Magnus Swartling

   24 May 07:30 - 09:30Sandviken, Kulturcentrum Folketshus

   "Jaget VS Laget" av Magnus Swartling

   25 May 07:30 - 09:30Söderhamn

   "Skapa bättre arbetsklimat & mindre konflikter - Med Peppe Ekmark

   25 May 08:00 - 10:00Örebro, Scandic Västhaga

   "Jaget VS Laget" av Magnus Swartling

   26 May 07:30 - 09:30Ljusdal

   "Led med kärlek för att öka lönsamheten dramatiskt" - Med Peppe Ekmark

   26 May 07:30 - 09:45Köping

   LinkedIn för stärkt varumärke, fler affärer & ökad synlighet - Med Ulrika Mårtén

   30 May 08:30 - 10:30ZOOM

   "Arbetsglädje & motivation på arbetsplatsen" av Anna Ricknell

   31 May 07:30 - 09:30Bollnäs, Bollnäs Cowork

   Sommarfest med cykeltur!

   31 May 15:00Samling vid stadsparken, medtag cykel =)

   "Arbetsglädje & motivation på arbetsplatsen" av Anna Ricknell

   1 June 07:30 - 09:30Hudiksvall, OilQuick Arena, Västra Hamnen

   "Arbetsglädje & motivation på arbetsplatsen" av Anna Ricknell

   2 June 07:30 - 09:30Gävle, Dospace Drottninggatan

   "Arbetsglädje & motivation på arbetsplatsen" - Med Anna Ricknell

   30 August 17:15 - 18:15Västerås

   "Nu kör vi! Du vet aldrig vart det tar dig!" - Med Jonas Hagström

   31 August 08:30 - 09:30Örebro

   "Nu kör vi! Du vet aldrig vart det tar dig" - Med Jonas Hagström

   31 August 17:15 - 18:15Sandviken

   "Arbetsglädje & motivation på arbetsplatsen" - Med Anna Ricknell

   31 August 17:15 - 18:15Ljusdal

   "Mental träning i Världsklass" - Med Stig Wiklund

   31 August 17:15 - 18:15Gävle

   "Arbetsglädje & motivation på arbetsplatsen" - Med Anna Ricknell

   1 September 17:15 - 18:15Söderhamn

   "Mental träning i Världsklass" - Med Stig Wiklund

   1 September 17:15 - 18:15Bollnäs Cowork

   "Nu kör vi! Du vet aldrig vart det tar dig" - Med Jonas Hagström

   1 September 17:15 - 18:15Hudiksvall

   "Så får du med dig medarbetare & kunder genom storytelling" - med Adam Stumle

   19 September 10:45 - 13:00Bollnäs, Bollnäs CoWork

   "Så får du med dig medarbetare & kunder genom storytelling" - med Adam Stumle

   20 September 10:45 - 13:00Hudiksvall

   "Så får du med dig medarbetare & kunder genom storytelling" - med Adam Stumle

   21 September 10:45 - 13:00Västerås

   "Så får du med dig medarbetare & kunder genom storytelling" - med Adam Stumle

   22 September 10:45 - 13:00Sandviken

   Nätverksträff med föreläsning av Jonas Gallneby

   27 September 10:45 - 13:00Söderhamn

   Nätverksträff med föreläsning av Jonas Gallneby

   28 September 10:45 - 13:00Gävle

   Nätverksträff med föreläsning av Jonas Gallneby

   29 September 10:45 - 13:00Örebro

   "Så får du med dig medarbetare & kunder genom storytelling" - med Adam Stumle

   10 October 08:30 - 10:30ZOOM

   Ledarskapsdagen 2023

   18 October 11:00 - 16:15Hudiksvall

   Ledarskapsdagen 2023

   19 October 11:00 - 16:15Västerås

   Ledarskapsdagen 2023

   20 October 11:00 - 16:15Bollnäs

   Nätverksträff med föreläsning

   25 October 07:30 - 09:30Gävle

   Nätverksträff med föreläsning

   26 October 08:00 - 10:00Örebro

   Nätverksträff med föreläsning

   27 October 07:30 - 09:30Söderhamn

   Ledarskapsdagen 2023

   14 November 11:00 - 16:15Örebro

   Ledarskapsdagen 2023

   15 November 11:00 - 16:15Gävle

   Ledarskapsdagen 2023

   16 November 11:00 - 16:15Söderhamn

   Nätverksträff med föreläsning

   22 November 07:30 - 09:30Bollnäs, Bollnäs CoWork

   Nätverksträff & föreläsning

   23 November 07:30 - 09:30Västerås

   Nätverksträff med föreläsning

   24 November 07:30 - 09:30Hudiksvall